محل تبلیغات شما

چکیده

مدیریتجنگل­های هیرکانی با توقف بهره­برداری از سال 1396، اولین دوره تنفس بهره­برداریرا تجربه می­نماید. در این دوره عبور از جنگلداری سنتی به جنگلداری نوین، پرداختنبه نوع مدیریت و تعیین استراتژی­های آن، اقدامی ضروری است تا از روند بی­برنامه­گیطرح­های جنگلداری جلوگیری نماید و بتواند در اتخاذ تصمیمات برنامه­ریزان سازمانجنگل­ها مفید واقع شود. در این پژوهش با هدف برنامه­ریزی استراتژیک، عوامل موثر برجنگل­داری از نگاه خبرگان و به کمک مهندسی ارزش شناسایی و از طریق روش دلفی فازیغربال شدند. حاصل تلاقی امتیازهای موزون ماتریس ارزیابی عوامل داخلی و خارجی سوات،ناحیه استراتژی­های تدافعی WT را انتخابنمود. نتایج سنجش میزان جذابیت استراتژی­های تدافعی با عوامل منتخب سوات در ماتریسQSPM از نگاه خبرگان نشان داد که تاثیر عوامل بیرونی بر مدیریت جنگلبیشتر از عوامل درونی بوده و استراتژی­های اولویت­دار با رویکرد توجه به ذینفعاناصلی و نگاه اجتماعی به جنگلداری انتخاب شدند. براساس معیار میانگین وزنی عواملدرونی، استراتژی ضرورت افزایش سازگاری جنگل به تغییرات اقلیمی به عنوان اولویت اولانتخاب گردید که بیانگر ضرورت دخالت کارشناسی در جنگل­های هیرکانی است.


کلمات کلیدی: تغییرات اقلیمی، ذینفعان، برنامه ­ریزی استراتژیک، تحلیل سوات، جنگل­های هیرکانی

https://repository.uma.ac.ir/view/subjects/LR.html

این مقاله توسط بنده (علی امیدی) و به کمک اساتید محترم تهیه شده و در google scholar  هم نمایه شده و قابل search کردن است.

نیازمندیهای جدید آموزشی رشته های منابع طبیعی برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی(آوردن فن و حرفه های اشتغال زا در بازار آزاد به مراکز آموزشی دانشگاهی)

تراژدی بیکاری تحصیل کرده های جنگلداری،مرتعداری و آبخیزداری

بررسی اهمیت علل بروز فساد رشوه در مدیریت منابع طبیعی (مطالعه موردی در استان گیلان)

عوامل ,استراتژی­های ,هیرکانی ,جنگلداری ,مدیریت ,جنگل­های ,جنگل­های هیرکانی ,به جنگلداری ,نگاه خبرگان ,و به ,به کمک

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود سریال سوپرنچرال lcudwebsledre All my art letgabousi bunbovicen هیئت کشتی شهرستان دهلران برای تقویت مهارت درک مطلب (reading) چه کار کنیم؟ Steven's notes Barbara's notes دیوار سفیـد